Intervistë me Hoxhe Fatmir Latifaj

I ftuari i sotëm në programin Busulla e Jetës është Misionari i Paqes nga Mitrovica e Kosovës, Hoxha i nderuar Fatmir Latifaj i cili prej vitesh merret me pajtimin e gjaqeve dhe zgjidhjen e konflikteve në Kosovë dhe viset e tjera shqiptare. Ai do të rrefejë ekskluzivisht eksperiencën, veshtiresitë si dhe kënaqesitë e përjetuara në këtë pune kaq fisnike. Gjithashtu do të rrëfejë edhe pse e quajti djalin e tij të tretë Ademjashar. Na ndiqni sot ora 17.00 ne 93.2 mhz dhe radio1.al