Muzeu i Profetit a s në Maqedoni

Sot në programin Busulla e Jetës do të zhvillojmë një bisedë telefonike me Hasan Baftijari nga Forumi Rinor Islam – Dega Shkup, i cili do të na njohë me Muzeun e Profetit Muhamed a.s, zhvilluar për herë të parë në Maqedoni nga data 10-13 shkurt 2017. Na ndiqni sot nga ora 17.00 deri në orën 19.00 në 93.2 Fm dhe radio1.al