Falenderoji ziliqaret e tu 07 Falenderoji armiqte e tu

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Falenderoji armiqte e tu
Duhe t’i falenderojme ziliqaret tane per dobine qe na sjellin.
Nga cila miqesi nuk fituam levdatat dhe na duhen edhe te degjojme edhe verejtjet e armikut.
Kujdes nga lavdet e miqve.
Nderi i armiqve tane ne permiresim.
Dobia e armikut na vendos ne levizja, kurse lavderimet e mikut na vendosin ne gjume.

http://radio1.al