Falenderoji ziliqaret e tu 15 Bej durim ndaj kurtheve

Falenderoji ziliqaret e tu
Bej durim ndaj kurtheve
Kujdesi qe duhet treguar me durimin.
Hoxhallare qe kane duruar deme te jashtezakonshme.
Nelson Mandela nuk u terhoq nga ziliqaret, por duroi.
Ndjeshmeria ndaj dhembjes dhe shpresa te Allahu.

http://radio1.al