Falenderoji ziliqaret e tu 28 Mos te te merzisin kritikat e xhelozeve

Falenderoji ziliqaret e tu
Mos te te merzisin kritikat e xhelozeve.
Nuk do te thote se je deshtak nese kritikohesh, mos u be inatcor.
Personaliteti jot peshohet dhe cmohet, te pavleret nuk i vlereson dhe s’i kritikon kush.
Nese njerezit nuk arrine ate qe kane arritur te tjeret, behen versules dhe godites.
Te kenaqurit me ate qe kemi ne jete.
Fyerjet e njerezve vazhdojne, por s’duhet te dobesohemi.
Ne duhet te bejme gjera te bukura dhe te ruajme shpine pa u pergjigjur ziliqareve.

http://radio1.al