Falenderoji ziliqaret e tu 30 Si te ballafaqohesh me kritikat destruktive

Falenderoji ziliqaret e tu
30 Si te ballafaqohesh me kritikat destruktive
Si te ballafaqohesh me kritika destruktive.
Ata kane share edhe Zotin, cfare mund te presim ne.
Ziliqaret nuk kane per ta qepur gojen, derisa te te shikojne te rrezuar.
Ziliqaret kerkojne nga ty qe ti te perballesh dhe te maresh ne konsiderate kritikat e tyre.
Gdhende bukurine tende me force dhe jo me deshira utopike per te mos u xhelozuar.

http://radio1.al