Falenderoji ziliqaret e tu 39 Ziliqari gjithmone eshte i zemeruar

Falenderoji ziliqaret e tu
Ziliqari gjithmone eshte i zemeruar
Zili kane ata qe zemerohen me caktimin e Zotit.
Kudo qe jane ankohen.
Ata kerkojne largim miresie nga te tjeret dhe ti shkoj atyre vete.
Ata jane vegel e shjtanit.
Nje njeri pesimist cmendet dhe i cmend te tjeret me ankesat e tij.
Falenderoje Zotit, sepse ti ke strehim Zotin.
Nese ke nje shtepi dhe ke te ardhura per te jetuar disi mire, ateher duhet te jesh falenderues.
Largohu ziliqarit, sepse ai i fsheh bukurite.

http://radio1.al