Falenderoji ziliqaret e tu 45 Mosnencmimi i gabimeve te vellezerve

Falenderoji ziliqaret e tu
Mosnencmimi i gabimeve te vellezerve
“Merre te lehten dhe urdhero per te miren dhe hiqu prej te padishmeve”
Nuk duhet braktisur vellai dhe shoku per nje ose dy cilesi te keqia.
Si kerkojme ne qe shoku te kete vetem tipare te mira kur ne vete s’jemi te persosur?
Kujdes nga levdimi i vetes.
Kur ne s’jemi te kenaqur me veten, si mund te jemi te kenaqur me te tjeret.
Mos iu largo dikut qe te pelqen karakteri i tij, per ndonje te mete qe ai ka.
Dyshimet s’duhet ta rrenojne besimin per mikun.
Njeriu duhet te jete i kenaqur dhe jo qortues.

http://radio1.al