Falenderoji ziliqaret e tu 48 Ilaci i semundjes se zilise

Falenderoji ziliqaret e tu
Ilaci i semundjes se zilise
Kjo semundje duhet menjanuiar dhe shfaroses.
Sherimi i zilis eshte me ane te asketizmit.
Dynjaja s’eshte e dhene per gara te zilise, sepse s’arrihet asgje vec ftohjes se Zotit ose pendeses.
Nuk ka vecori te nje sherri me te drejte se zilia.
Te mjafton qe ziliqari merret me ty ne kohet e tua te veshtira.
Nese leme ziline na zgjatete jeta.

http://radio1.al