Mos u Trishto 36 Udhetoni neper stere dhe lexoni shenjat e Fuqiplotit

Mos u trishto nga Aid El-Karni
Lexuar nga Alfred Trebicka
<a href="http://radio1.al" target=”_blank” rel=”nofollow”>http://radio1.al