Sipas Meje 109 politika dhe shqiptaret

Sipas meje nga Edmond Arizaj
Çdo të hëne të mërkurë dhe të premte
Ne Radio 1 93.2 Fm
Politika dhe ne…
Sot kam vendosur të flas për një temë që e kemi të pranishme pothuaj kudo, për politikën, apo më saktë për ne shqiptarët dhe politikën. Si jemi ne në raport me politikën e si janë politikanët në raport me ne? Janë pyetje që secili prej nesh jep mendimin e tij, ndoshta sipas bindjeve, ndoshta sipas preferencave, ndoshta madje edhe sipas njohjeve. Ka shumë valë që mund të interferojnë në mendimin tonë, por ama nëse flasim me fakte, askush prej atyre që kanë drejtuar shtetin shqiptar në këto 100 e kusur vjet pavarësi dhe gati 30 vjet demokraci, nuk ka ardhur në pushtet pa përdorur sadopak forcë dhe presion
http://radio1.al