Donacion

Të nderuar dashamirës të Radio1.  Për të rritur cilësinë dhe sasinë e materialeve na nevojitet kontributi Juaj. Ju lutemi Kontriboni me vetëm 10 euro dhe shpërndajeni linkun tek miqtë e juaj. Zoti ju shpërbleftë.
Donacion

Media New Vizion
Banka: INTESA SANPAOLO BANK
SWIFT Code: USALALTRXXX
Numri i llogarisë EUR: AL92208110080000020618935302
Numri i llogarisë ALL: AL22208110080000020618935301