Bisede me mjekun Dhimbja

Dhimbja
Dr. Petrit Leka

Keni dhimbje koke dhe fytyre, doni te dini me shume rreth:

Dhimbja si shqetesim?
Cfare eshte dhimbja e kokes?
Nese dhimbja kalon ne kapakun e kokes cfare duhet te bejme?
Kur kemi dhimbje te nofullave, ose faciale?
A ka rruge te ndryshme mjekimi ne lidhje me zonat ku shtrihet kjo dhimbje?
A sjellin sinuset dhimbje koke?
Po migrena a shkaton dhimbje koke?
Evitimi i shkaqeve te dhimbjes se kokes.
Fizioterapia, eshte nje zgjidhje.
Mbajtja me te ngrohta ne stinen e ngrohte ne lidhje me dhimbjen e fytyres.
Mjekesia popullore dhe dhimbja e kokes.

Per keto informacione dhe te tjera detaje me te hollesishme rreth dhimbjes se kokes, ndiqni emisionin: “Dhimbja”, me doktorin Dr. Petrit Leka
http://radio1.al