Hafiz Ali Korca Nderi i Kombit

I ftuar në programin Busulla e Jetës është nipi i Hafiz Ali Korçës, i cili mban emrin e gjyshit. Me të do të bisedojmë rreth dekorimit të Hafiz Ali Korcës me urdhrin: “Nderi i Kombit” nga Presidenti i Republikës: Bujar Nishani. Ndiqni programin Busulla e Jetës nga ora 17.00 deri në 19.00 në 93.2 Fm dhe radio1.al