Intervistë me Adem Ramadanin

Per te gjithe ata qe e humben intervisten gjate transmetimit live me kengetarin e mirenjohur te ilahive Adem Ramadanin, mund ta degjojne ketu si dhe te njihen nga me afer me jeten e tij private dhe profesionale si dhe me planet e tij me te aferta.