Intervistë me Arjet Hysa

Njihuni me të riun energjik dhe human Arjet Hysa, i cili shërben si ndihmës – mjek në paraburgimin e Durrësit duke ia lehtësuar dhimbjet fizike dhe shpirtërore banorëve të izoluar të këtij institucioni.