Interviste me Imri Llugaliu

Me plis në 9 vjetorin e Pavarësisë. Simbolika e plisit në trojet shqiptare

Hoxha i nderuar Imri Llugaliu rrëfen sot në programin Busulla e Jetës sesi u manifestua 9 vjetori i pavarësisë së Kosovës në xhaminë e Podujeves ku xhemati i saj iu pergjigj thirrjes së imamit qe në xhumane e 17 shkurtit te vinin të gjithë me plis në kokë. Një ngjarje e rralle per ditet e sotme. Ndiqni intervistën me të sot ora 18.10 në 93.2 mhz dhe radio1.al