059 El Hashr – Kuptimi i Kuranit në gjuhën shqipe

Të nderuar dashamirës të Radio1. 
Për të rritur cilësinë dhe sasinë e materialeve na nevojitet kontributi Juaj.
Ju lutemi Kontriboni me vetëm 10 euro dhe shpërndajeni linkun tek miqtë e juaj.
Zoti ju shpërbleftë.
Donacion: https://radio1.al/donacion/

Nëse ju humbisni një programacion të Radio 1, tashmë mund t’i gjeni në faqen e radios sonë https://radio1.al/ si edhe në Youtube në Radio 1 Albania, ku mund të gjeni emisionet tona por jo vetëm, materiale interesante, audio të përzgjedhura nga arkiva jonë.
Mos harroni të na bëni subscribe Radio 1 Albania, sepse Radio 1 është gjithmonë pranë jush!

Follow Radio 1 Albania:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCadeBODW2axDPIGmz0lFCVA
Instagram: https://instagram.com/radio1_93.2
Facebook: https://www.facebook.com/rtv1albania
Web: http://radio1.al

Shkarkoni aplikacionin:
📱IOS: https://apps.apple.com/de/app/rtv1/id…
📱Android: https://play.google.com/store/apps/de…

#Radio1 #RTV1Albania