Falenderoji ziliqaret e tu 03 Falenderoji ziliqaret e tu

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Kritika na jep vjere e nese nuk marrim me kritike, kjo s’eshte gje e mire.
Mungesa e kritikave, tregon pavleresine njeriut.
I gjalli goditet me kritika.
Ziliqari te kritikon duke te perhapur emrin.
Mos u merr me ziliqaret, por rregullo te metat e tua.
Thenie rreth kritikave.
Kujdesi me levdatat e tepruara.
Njerezit pa kritika dhe smirexhinj jane njerezit e pavlere.
Kritika ta ngrin vleren.
Dituria dhe suksesi sjellin smire.
Kujdesi me miqte ziliqare.

http://radio1.al