Falenderoji ziliqaret e tu 01 Hyrje

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
01 Hyrje
Arsyet e autorit per te cilat e shkroi kete liber.
Prezenca e zilise ne jeten tone dhe ziliqareve.
Predikimi per shkak te plageve te ziliqareve.
Perdorimi i dhimbjes per falenderim.
Materialet e ndryshme rreth kesaj teme jane permbledhur ne kete liber.

http://radio1.al