Falenderoji ziliqarët e tu 04 Realiteti i zilisë dhe ziliqarit

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
E verteta e Zilise.
Aspekti i saj fetar dhe shkencor.
Diskutimi mbi ziline.
Kujdesi nga Zilia.
Njeriu eshte shpirt qe e qeveris qenien dhe e dominon ekzistencen e tij.
Shpirti nuk shikohet me sy.
Ai ndikohet nga spiritualizmi.
Ziliqari ka deshire te perhapi te keqen si ne njerez edhe ne kafshe.
Zilia, xhelozia dhe meria, jane elektroda helmuese ndaj njerezve.
Reagimi i trupit ndaj xhelozise.

http://radio1.al