Falenderoji ziliqaret e tu 08 Falja e pergjithshme

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Falja e pergjithshme.
Njeriu duhet te japi falje te pergjithshme para gjumit.
Ky nderveprim na ben te fitojme siguri dhe qetesi te pergjithshme.
Kthimi i se keqes me te mire, e te jemi prej falesve.
Sa zemer e mire dhe sa jete te rehatshme ka zemra e delire!
Afersia me moralin dhe pafajsine sjell jete te qete dhe gjum te rehatshem.
njeriu fisnik dhe i natyrshem nuk e ndjek urrejtjen.
Njeriu qe fal, do te shperblehet.

http://radio1.al