Falenderoji ziliqaret e tu 14 Mos u pikello nga belaja ajo mund te jete e mire per ty

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Mos u pikello nga belaja ajo mund te jete e mire per ty.
Kujdesi per te pare anet e mira te cdo ngjarjeje.
Kujdesi per gjerat qe na ndodhin ne jete.
Miresia dhe falenderimi per to.
Kujdesi me perbuzjet e miresise dhe denimi qe vjen nga kjo perbuzje.

http://radio1.al