Falenderoji ziliqaret e tu 10 Kurre nuk do ta kenaqesh ziliqarin

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Kurre nuk do ta kenaqesh ziliqarin.
Cfaredo qe te besh per te, kurre s’do jesh miku i tij.
Virtyti dhe dija jote, miresia jane pike goditje e ziliqarit.
Kujudes nga ai qe te urren, afroje dhe beje mik.
Dita jote eshte nata e tij.
Kujdes nga fajesia qe ai te hedh dhe mos ia shfaq defektete.
Te keqiat sigurohen ne ditete e ngushtesise.

http://radio1.al