Falenderoji ziliqaret e tu 13 Ti qendron me lart se shpirtliget

Falenderoji ziliqaret e tu
Autori: Aid el Karni
Ti qendron me lart se shpirtliget.
Njeriu me i lumtur i gezon te mirat kesaj bote dhe nuk ka xhelozi per miresite qe kane te tjeret.
Te kujdesemi te shperndajme mesazhe miresie.
Te paret tane me sjelljen e mire dhe fjalen e embel kthenin armiqte ne miq.
Njeriu i mire i harron te keqiat e bera dhe mjekon plaget e zemres duke ndikuar per mire.
Asnje te mire nuk e sjell hakmarrja dhe perplasja.
Bamiresia dhe falja jane cilesi te larta.
Kujdesi per te mundur egon personale.
Butesia, miresjellja dhe falja jane cilesi te medhaja.

http://radio1.al