Falenderoji ziliqaret e tu 17 Nuk te demton sharja e as ofendimi

Falenderoji ziliqaret e tu
17 Nuk te demton sharja e as ofendimi
Nese merremi me ofenduesit, nuk do te mund te ecim perpara.
Zoti yne na urdheron te jemi fales dhe te therrasim ne paqe.
Me kalimin e viteve ne kuptojme qe fjalet nuk na demtojne dot me.
Ne duhet t’i afrojme armiqte qe te mos na demtoje hakmarrja dhe urrejtja.
Edhe Zoti eshte fales ndaj nesh.

http://radio1.al