Falenderoji ziliqaret e tu 18 Fale sulmeve u ngrite me larte se toka

Falenderoji ziliqaret e tu
Fale sulmeve u ngrite me larte se toka
Suksei ne jeten tone eshte shkathtesi.
E duam suksesin dhe nuk eshte enderr utopike, por ide dhe mendim i shendosh, vendosshmeri dhe ndihmese nga Zoti.
Muhamedi eshte njeriu me i suksesshem i kesaj bote.
Suksesi matet nga njerezimi.
Ai u akuzua dhe mbi te u shpif.
Zoti e plotesoi driten e tij edhe pse e urrenin.
Suksesi luftohet nga te paaftit.

tp://radio1.al