Falenderoji ziliqaret e tu 22 Mbase demi ka dobi

Falenderoji ziliqaret e tu
Mbase demi ka dobi
Ndodh qe ne e duam dicka e ajo s’ka dobi per ne.
Ndodh qe demi ka dobi.
Ndodh qe dicka te kete dobi, e dicka qe ka dem per ne.
Ne shikojme interesat por si kapim dot me mend interesat e verteta te dickaje.
Jam i kenaqur qe kam Allahun Zot, Islamin fe dhe Muhamedin pejgamber, e si pasoje i eshte bere obligim Xheneti.

http://radio1.al