Falenderoji ziliqaret e tu 26 Do te perfitosh nga ziliqari yt ndaj mos u pikello

Falenderoji ziliqaret e tu
Do te perfitosh nga ziliqari yt ndaj mos u pikello
Armiku te thyen me kritike dhe s’te miklon si miku.
Ai sherohet me perpelitjet e tua.
Durimi ka shperblim te madh.
Armiku t’i perkujton marrezite dhe ti kerko ndjese te Zoti.
Ai t’i perhap gabimet, por padashur te rrit famen.
Ai te mban te zgjuar dhe te jesh i gatshem per te papriturat.
Ngushtimi dhe fatkeqsia qe sjell ai, t’i lan mekatet.

http://radio1.al