Falenderoji ziliqaret e tu 29 Uroji mireseardhjen kritikes konstruktive

Falenderoji ziliqaret e tu
Uroji mireseardhjen kritikes konstruktive
Cdokush qe pajtohet me deshirat tona duket e vertete e ata qe mendojne te kunderten sjellin hidherim.
Ne i duam levdatat dhe urrejme kritikat.
Kur te vendosesh te bejme dicka kete dite, beje me patjeter sepse ndodh te heqesh dore.
Leri hamendjet.
Duhet te jesh i vendosur, seps vendimi te jep kuraje dhe trimeri.

http://radio1.al