Falenderoji ziliqaret e tu 31 Hakmarrjet dhe perndjekjet vdesin me injorim dhe neglizhence

Falenderoji ziliqaret e tu
31 Hakmarrjet dhe perndjekjet vdesin me injorim dhe neglizhence
Hakmarrjet dhe perndjekjet vdesin me injorim dhe neglizhence.
Eshte e vetmja menyre per t’ vdekur dashakeqet.
T’i ke per qellim te ecesh perpara dhe jo te merrsh me ata te cilet te perflasin.
Nje njeri i suksesshem nuk ka asnje minute ne dispozicion, ne me nyre te tille qe ta harxhoje ate me koketrashet.

http://radio1.al