Falenderoji ziliqaret e tu 33 Dallimi ndermjet gares dhe zilise

Falenderoji ziliqaret e tu
Dallimi ndermjet gares dhe zilise.
Garimi ne dicka te mire.
I Derguari i Allahut e ndalonte xhelozine vetem se ne dituri dhe ne bamiresi.
Xhelozia mes konkurences ne te mire.

http://radio1.al