Falenderoji ziliqaret e tu 36 Fshihe sekretin tend sa te mundesh

Falenderoji ziliqaret e tu
Fshihe sekretin tend sa te mundesh.
Sekretet jane te destinuara te hapin rreziqe.
Kush e dorezon veten te njerezit hap telashe, sepse te askush s’kemi siguri qe nuk perhapet dhe nuk tjetersohet sekreti yne.
Mbroi nevojat e tua duke i fshehur ato.
Nese se ruan veten, ateher mos akuzo asken per demet qe te vine nga perhapja e sekretit tend.

http://radio1.al