Falenderoji ziliqaret e tu 40 Mos kundershto ligjin e jetes

Falenderoji ziliqaret e tu
Mos kundershto ligjin e jetes
Disa njerez jane te afte te sjellin merzi te te tjeret.
Kthimi i se kaluares dhe merzive nuk na sjell lumturi.
Ka shume merzi qe na ndodhin dhe i rikthejme ne jetet tona.
Te ndikohesh nga e kaluara eshte vrasje entuiziazmi, e ne duhet t’i mbyllim dhe i shperfillim ato.
Pikellimi nuk e shton dhe nuk e kthen ate qe ka ndodhur.
Askush nuk na ben dem dhe dobi per te na kthyer te shkuaren, andaj s’duhet te mbetemi me koken pas, ec perpara.

http://radio1.al