Falenderoji ziliqaret e tu 35 Ziliqari gezohet me disfaten tende

Falenderoji ziliqaret e tu
Ziliqari gezohet me disfaten tende.
Ziliqari gezohet me disfaten tende
Zilia behet e pushtetshme dhe e pengon ate te jete i qete.
Provoje qetesine e largimit te ziliqarit.
Ai flet keq kur ti nuk je.
Nesee shikon qe eshte ziliqar dhe nuk e largon ate nga vetja, ateher kjo eshte e veshtire per ty, duhet te jemi vigjilent.
Mllefi dhe urrejtja prodhojne zili.
Allahu e ka permendur Xhenetin dhe pershkrimine tij te bukur.
Pai i fut njerezit aty i heq smiren dhe ziline, qe ata ta ndjejne kenaqesine e Xhenetit.
Paqja ne bote vjen vetem me keputjen e lidhes se ziliqarit.

http://radio1.al