Falenderoji ziliqaret e tu 38 Te zbrazurit zhurmojne me shume

Falenderoji ziliqaret e tu
Te zbrazurit zhurmojne me shume
Dicka qe reklamohet shume dhe ben si njeriu qe ngre zhurme, ata jane te zbrazet shume.
Punetoret jane ne heshtje dhe urtesi.
Njerezit jane ziliqare kur ne arrime sukses.
Ata qe arrine te shajne suksesin, jane njerez bosh.
Njeriu qe s’ka vlera vete s’mund te arri asgje ne vleresimin e punes se tjetrit.
Te zbrazurit merren me te tjeret.

http://radio1.al