Falenderoji ziliqaret e tu 37 Kujdes nga miqte se ndoshta ata jane me te rrezikshem se armiqte

Falenderoji ziliqaret e tu
Kujdes nga miqte se ndoshta ata jane me te rrezikshem se armiqte
I mencuri eshte i disiplinuar dhe nuk i beson sinqerisht kurdo.
nje mik mund te jete edhe armik ne momentin qe te ka zili.
Ti mashtrohesh me pamjen dhe sjelljen, por ne te vertete ata mashtrojne.
Ne nuk levdojme sjellje te vrazhde por pasjen e kujdesit.
Kujdesi nga miqte duhet te jete pertej mendimit te mire qe kemi per ata.
Urrjetja vjen nga i njohuri dhe jo nga ata qe s’dine asgje reth nesh.

http://radio1.al