Falenderoji ziliqaret e tu 43 Zilia eshte fakt nuk mohohet por

Falenderoji ziliqaret e tu
Zilia eshte fakt nuk mohohet por
Zilia eshte nje fakt i vertetuar tashme, si edhe mesyshi.
Njeriu i cili mbetet peng i mendimit te zilis dhe te mesyshit, atehere ai deshtimin duhet ta marri vete persiper.
Udha e jeteses ndahet me vetbesim dhe vetqendrim.
Djalli luan me te opsesionuarit duke i lene ne hije dhe ne merzi.
Kush mund ta marri mesysh nje te papune.

http://radio1.al