Falenderoji ziliqaret e tu 50 Artikujt e selefeve

Falenderoji ziliqaret e tu
Artikujt e selefeve
Merreni dijet ku ta gjeni dhe mos degjoni asgje qe dijetaret flasin per njeri tjetrin.
Dijetaret takonin dijetare te kategori te ndryshme shkembejne dije.
Nderrimi i koheve beri qe dijetaret te perflasin njeri0tjetrin per mungese dijesh.
kur dijetari perflet, shkaterrohet njerezimi.

http://radio1.al