Burhan Fili – Shuajb Arnauti

http://radio1.al
SHUAJB ARNAUTI
Ku Lindi Shuajb Arnauti?
Cila qe prejardhja e tij?
Pse u detyrua te emigroje familja e tij?
Nje shikim interesant dhe i rrefyer rreth Shuajb Arnautit.
Ku lindi dhe si u rrit ai?
Niveli i dijeve qe ai pati dhe jehona e ketyre dijeve.
Rendesia e ruajtjes se gjuhes.
Ndihmesa qe ai i dha studenteve shqiptar.
Pjese te jetuara nga jeta e ketij kolosi.
Modestia dhe mesimet e tij, qe i la pas mes studenteve dhe njerezve qe e rrethonin.
SHUAJB ARNAUTI, Yll shqiptar ne qiellin Islam