Sipas Meje 108 Madhështia

Sipas meje nga Edmond Arizaj
Madhështia, ajo njerëzore

A e keni pyetur ndonjëherë veten çfarë e bën një njeri të madh? Çfarë është madhështia tek e fundit. Ajo gjëja misterioze që na bën të ndjekim një person, ta adhurojmë, të jemi të apasionuar pas tij? Po përgjigjet mund të jepen menjëherë; talenti do të thotë dikush si Bethoven apo Rembrandi, apo Shekspiri, gjenialiteti do të thoshte një tjetër si Aleksandri i madh, apo Napoleoni. Këta dhe shumë të tjerë si këta janë personifikime të madhështisë së burrave të mëdhenj.
Çdo të hëne të mërkurë dhe të premte
Ne Radio 1 93.2 Fm
http://radio1.al