Falenderoji ziliqaret e tu 21 Duro dhe mos ver re

Falenderoji ziliqaret e tu
21 Duro dhe mos ver re
Kur i dashuri vjen vetem me nje mekat, ndermjetesuest sjellim ndermjetesim dhe miresi.
Faluani te ndershmeve gabimet.
Kur flitet per normat e Zotit njerezit jane te barabarte.
Por te ndershmit duhet t’ua falim gabimet, sepse vrapojne ne miresi.
Cdonjeri nga ne ka gabuar nje here.
Fale dhe kalo cdo gje me dashuri.
Ne duhet te kemi pasterti dhe dashuri ne rethin islam, duke ua permendur miresine dhe dashurine e tij per Islamin.

http://radio1.al