Falenderoji ziliqaret e tu 23 Armiqte e suksesit

Falenderoji ziliqaret e tu
23 Armiqte e suksesit
Armiqte e suksesit jane mospranimi i te vertetes per punet tona.
Kur hapim dicka te re dhe nuk ka impakt goditjesh, ateher s’ke ber asgje.
Forcoje veten qe te mos demtohesh nga smirezinjte.
Nese ke respekt per veten, merru me njerez te nivelit tend.
Lartesia jote duhet t’i ngjaje shqiponjes, qe shkon larg dhe nuk barazohet me te keqen.

http://radio1.al