Falenderoji ziliqaret e tu 24 Armiqte e suksesit i pershendes

Falenderoji ziliqaret e tu
24 Armiqte e suksesit i pershendes
Cdokush ka aspirata ne jete.
Ndihmesa e njerezve duhet te jete aspirate e cdonjerit nga ne.
Ndihmesa duhet te jete nje nder objektivat tona.
Armiku jone eshte gjithmon dikush afer nesh.
Ziliqaret jane inatcor dfhe te vrerosur, andaj le t’i leme te vdesin me kete zili.
Zemrat e tyre jane tesemura.
Armiqte e suksesit jane shtuar, miresite e zotit jane derdhur.
Kujedsi mbi nijetin qe bejme.
Zemrat e mira te motivojne dhe jane bekim.
Kujdesi per perhapjen e virtytit.
Jeto me dashuri dhe hiqe qafe urrejtjen!
http://radio1.al