Falenderoji ziliqaret e tu 25 Godit ne gjokset e tyre me shperfillje

Falenderoji ziliqaret e tu
25 Godit ne gjokset e tyre me shperfillje
Goditi me shperfillje ziliqaret.
Kujdesi ne zgjidhje situatash per te lartesuar rrugen dhe emrin tend.
Ata duan te te shkelin emrin dhe argetohen me disfatat e tya, andaj vazhdo dhe mos u merr me komplotet e tyre.
Goditi me neglizhence dhe ktheje ne force per te ecur perpara.
E keqja e pare ishte zilija.

http://radio1.al