Falenderoji ziliqaret e tu 41 Te keqijat e zilise

Falenderoji ziliqaret e tu
Te keqijat e zilise
Keto te keqija jane me te medha sec mundemi ta mendojme.
Mekati i pare qe bene krijesat eshte zilija.
Zilija godet zemren.
Xhelozia dhe zilia bashke e largojne ziline.
Nuk ka mik ziliqari dhe nuk ka respekt per te keqedukuarin.
Zilia dhe meria jane semundje qe prishin fene.
http://radio1.al