Falenderoji ziliqaret e tu 47 Ilaci per cdo ziliqar

Falenderoji ziliqaret e tu
Ilaci per cdo ziliqar
Lutja e atij qe i eshte bere padrejtesi dhe e permend Allahun shume, ai sherohet nga zilia.
Zoti i sheron zemrat nga zilia, dhe mospasja e zilis ndaj pasjes se tjetrit dhe kenaqesia e saj qe ke.
Zoti na jep dhe do te na japi perher te gjitheve.
Nese deshironi miresim, atehere shpeshtoni lutjet.
Ruajuni koprracise dhe urdherimin ne te keqe.
Besimtaret nuk jane ziliqare.
Te lusesh Allahun nga thellesia e zemres qe te te jap ate qe te duhet.
Kujdesi qe te meremi me ceshtje te larta.
Rendesia e kohes, nuk cmohet dot.

http://radio1.al