Falenderoji ziliqaret e tu 46 Kush e ka frike ziliqarin

Falenderoji ziliqaret e tu
Kush e ka frike ziliqarin
Lutjet e pergjithshme di dhe Kurani, jane ilac nga e keqja e ziliqarit kur bnen zili.
Kujdes kur shperndajme te mirat qe bejme.
Qendroi larg dhe mos e afro.
Fshihi miresite e tij.
Mos ia hap sekretin tend asnjerit.
Lute zotin te na hap zemren.
Kuptoje dhe largoje e sillu mire, largoje dhe mos u hakmerr.
Nese ia ndjen ziline mos u perzi me te.
Shrytezo vetmine pa e qasur ne mendimet e tua.
Ai gjykon keq dhe te mashtron me litarin e tij te hipokrizise.

http://radio1.al