Falenderoji ziliqaret e tu 42 Ruhu nga zilia

Falenderoji ziliqaret e tu
Ruhu nga zilia
Dihet se njeriu do te shperblehet per cdo sprove, pervec atij qe sprovohet me zili.
Ziliqarri shperblehet vetem e zjarr.
Ai sjell vetem merzi dhe s’deshiron te shikoj dike qe te shquhet per dicka.
Rehatija e tij eshte kur njerezit deshtojne.
Nese ke braktisur ziline ke braktisur nje semundje te madhe.

http://radio1.al