Falenderoji ziliqaret e tu 51 Zilia e te afermve

Falenderoji ziliqaret e tu
Zilia e te afermve
Farefisi duhet te vizitohet por te mos fqinjesohet.
Largohuni me shtepi dhe afrohuni me dashuri.
Njeriu afron dhe ofron dashuri, sa me larg lidhja aq me e vogel zilia.
http://radio1.al